Wij hebben sinds begin 2013 na verschillende succes vol afgeronde cursussen het plaatsen van zonnepanelen binnen ons bedrijf toegevoegd.

Met de ervaring van meerdere installaties kunt u het plaatsen van de zonnepanelen aan ons over laten.

Hieronder een aantal voorbeelden van door ons geplaatste zonnepanelen.

Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepaneel zet zonlicht direct om in stroom. De opgewekte zonne-energie wordt via een omvormer aangesloten op het elektriciteitsnet, uw meter zal terug draaien of registreren wat u terug levert.

De voordelen van zonnepanelen

Met een zonnepaneel of zonnepanelen wekt u uw eigen duurzame stroom op. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. Welke voordelen van zonnepanelen zijn voor u het belangrijkst? De besparing op CO2 –uitstoot, de teruggave van btw? Of wilt u eerst alle informatie over zonnepanelen?.

Kwaliteit van zonnepanelen

De kwaliteit van zonnepanelen is voor u en voor ons erg belangrijk. U krijgt daarom standaard 10 jaar garantie op het zonnepanelen-systeem. Wanneer u zonnepanelen koopt dan worden de zonnepanelen geplaatst en gemonteerd door ons bedrijf.  Dit houdt in dat u dus bent verzekerd van de juiste kwaliteit van uw zonnepanelen.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft hangt onder andere af van de grootte van uw dak. Daarover kunnen wij u persoonlijk adviseren.

Wij zijn erkend zonnestroom installateur en aangesloten bij: