Zonnepanelen

Wij hebben sinds begin 2013 na verschillende succes vol afgeronde cursussen het plaatsen van zonnepanelen binnen ons bedrijf toegevoegd.
Met de ervaring van meerdere installaties kunt u het plaatsen van de zonnepanelen aan ons over laten.
.

Hieronder een aantal voorbeelden van door ons geplaatste zonnepanelen.

Hoe werken zonnepanelen?

Een zonnepaneel zet zonlicht direct om in stroom. De opgewekte zonne-energie wordt via een omvormer aangesloten op het elektriciteitsnet, uw meter zal terug draaien of registreren wat u terug levert.

De voordelen van zonnepanelen

Met een zonnepaneel of zonnepanelen wekt u uw eigen duurzame stroom op. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. Welke voordelen van zonnepanelen zijn voor u het belangrijkst? De besparing op CO2 –uitstoot, de teruggave van btw? Of wilt u eerst alle informatie over zonnepanelen?.

Kwaliteit van zonnepanelen

De kwaliteit van zonnepanelen is voor u en voor ons erg belangrijk. U krijgt daarom standaard 10 jaar garantie op het zonnepanelen-systeem. Wanneer u zonnepanelen koopt dan worden de zonnepanelen geplaatst en gemonteerd door ons bedrijf.  Dit houdt in dat u dus bent verzekerd van de juiste kwaliteit van uw zonnepanelen.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft hangt onder andere af van de grootte van uw dak. Daarover kunnen wij u persoonlijk adviseren.

Wij zijn erkend zonnestroom installateur en aangesloten bij: