Bij ons heb je

De voordelen van Bouwgarant

Bezig met de bouw of verbouwing van uw woning? Dan komt er waarschijnlijk veel op u af. De keuze voor een goede aannemer geeft veel rust en zekerheid. Kiest u voor een aannemer die bij BouwGarant is aangesloten, dan weet u zeker dat de aannemer:

Kies voor de zekerheid van een ervaren vakman die zijn zaakjes op orde heeft. Iemand bij wie uw woning in goede handen is. KOMAN garandeert dat u in goede handen bent. 

Lees je in voordat je begint

Artikelen van BouwGarant

10 tips om de kosten voor een verbouwing of renovatie in de hand te houden

Hoe kies je de juiste aannemer voor jouw project?

7 dingen die je wilt weten voordat je een overeenkomst met je aannemer tekent

Alles wat je als starter moet weten voor je begint met verbouwen

FAQ

Veelgestelde vragen

Absoluut, dit is toegestaan. Het opstellen van een gedetailleerde offerte vergt aanzienlijke tijd en moeite. De bouwonderneming moet echter vooraf met jou overeenkomen dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Als de opdracht aan de aannemer wordt verleend, worden deze kosten vaak verrekend met het uiteindelijke aanneembedrag. Ook als je besluit niet met de aannemer in zee te gaan, kan hij toch een factuur sturen voor de opgestelde offerte. Het is belangrijk om hierover van tevoren duidelijke afspraken te maken met jouw bouwonderneming.

 

Het is begrijpelijk dat een aannemer een aanbetaling vraagt, aangezien hij materialen moet aanschaffen om met jouw bouw- of verbouwproject te kunnen beginnen. De hoogte van de aanbetaling wordt in onderling overleg met jouw aannemer vastgesteld. Over het algemeen geldt dat dit niet meer dan 10% van het totale bedrag bedraagt. Zorg ervoor dat je tijdens het bouwproces geen grote bedragen vooruit betaalt.

Nee, dat is niet het geval. Het uurtarief van een aannemer wordt bepaald op basis van zijn kosten en de aard van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Om de Verbouwgarantie voor een aanneemsom tot €75.000 exclusief BTW af te sluiten, kun je eenvoudig gebruikmaken van het webformulier onderaan deze pagina.


Voor aanvragen boven de €75.000 kun je dit formulier gebruiken: Aanvraagformulier Verbouwgarantie.

Nee, dat is niet mogelijk. De Verbouwgarantie is enkel beschikbaar voor aanneemsommen tot €350.000, exclusief BTW.

Ja, dat is mogelijk. Zorg er wel voor dat de juiste voorwaarden (Covo2010) van toepassing worden verklaard. Je kunt de Covo2010 hier vinden.

Wij zijn trouwe partners van onder andere

Neem vrijblijvend contact op

Telefoonnummer

E-mailadres

Ons adres

Noorderhoofdstraat 149
1561 AT
Krommenie

We reageren binnen 2 werkdagen!