Al meer dan 60 jaar zijn wij een bouwbedrijf gespecialiseerd in burger en utiliteitsbouw, dit houdt in dat wij voor u het volgende kunnen betekenen:

  • Uw toekomstige droomhuis bouwen
  • Een bedrijfspand bouwen of verbouwen
  • Uitbreiding van uw huidige woning (aanbouw, dakopbouw, dakkapel)
  • Verbouwing van uw huidige woning of tuin of terras
  • Uw woning energie zuiniger maken naar een hoger energielabel d.m.v. verschillende vormen van isolatie, en het plaatsen van kozijnen met isolatieglas.
  • Verfraaien van de woning d.m.v. nieuwe kozijnen (zowel hout als kunststof).
  • Het opnieuw indelen van de ruimtes en het opknappen van de badkamer, toilet of keuken doen wij samen met echte specialisten.
 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning, neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u, uw dromen en wensen kunnen waarmaken.

Nieuwbouw

Droom je van een compleet nieuw huis dat perfect past bij jouw wensen en behoeften? Bij ons ben je aan het juiste adres voor nieuwbouwprojecten.

Vanaf het allereerste concept tot de laatste afwerking, begeleiden we je door het gehele proces. We zijn ervaren vakmensen die ervoor zorgen dat jouw droomhuis werkelijkheid wordt, met aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en esthetiek.

Aanbouw

Wil je meer leefruimte creëren zonder te verhuizen? Onze aanbouwoplossingen bieden de perfecte uitbreiding voor jouw huidige woning. Of je nu denkt aan een extra woonkamer, een ruimere keuken of een prachtige serre, wij hebben de expertise om jouw ideeën tot leven te brengen.

Laat ons je begeleiden bij het volledige traject, van ontwerp tot realisatie, zodat de aanbouw perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Dubbele dakopbouw KOMAN Bouwbedrijf BV

Dakopbouw

Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door te kiezen voor een dakopbouw. Of je nu een extra slaapkamer, kantoorruimte of speelkamer wilt toevoegen, wij hebben de kennis en ervaring om dit op een naadloze manier te realiseren.

Van bouwvergunningen tot de laatste afwerking, wij nemen het volledige proces uit handen en zorgen ervoor dat de dakopbouw perfect integreert met jouw bestaande woning.

Verbouwing

Ben je niet meer tevreden over je huidige woning of ruimte? Onze verbouwingsdiensten bieden de oplossing. Of het nu gaat om een complete make-over van de keuken, badkamer, of het herindelen van de leefruimtes, wij staan garant voor vakmanschap en oog voor detail.

Samen met ons team van experts zorgen we ervoor dat de verbouwing vlot en naar tevredenheid verloopt, met respect voor jouw stijl en budget.

Erker

Voeg karakter en ruimte toe aan je huis met een prachtige erker. Of je nu droomt van een gezellig leeshoekje met uitzicht of een stijlvolle uitbreiding van je woonkamer, onze ervaren vakmensen staan klaar om dit architectonisch element te realiseren.

Van het ontwerp tot de daadwerkelijke bouw, wij zorgen ervoor dat de erker naadloos aansluit bij de stijl van jouw woning en jouw persoonlijke voorkeuren.

Appartement

Voor het transformeren van appartementen naar ware leefruimtes ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu een modern design wilt implementeren, extra ruimte wilt creëren of een volledige renovatie overweegt, wij hebben de ervaring om dit proces soepel te laten verlopen.

Van concept tot oplevering, wij streven naar het creëren van een appartement dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en behoeften.

Wij zijn trouwe partners van onder andere